Потап з екс-дружиною Іриною Горовою / Фото: JetSetter

Потап та його колишня дружина Ірина Горова оголосили про свій розрив у 2017 році, проте вони змогли залишитися друзями, разом виховують сина Андрія і ведуть спільний бізнес.

Читайте такожНастя Камєнських прокоментувала стосунки з Потапом

Незвичайний тандем дав інтерв'ю для JetSetter, а також розповів про свої секрети взаєморозуміння.

Відео дня

Продюсер розповів, що вони чудово співпрацюють і підстраховують один одного в питаннях виховання сина, якому нещодавно виповнилося 10 років.

"У цих питаннях ми встигаємо підстраховувати один одного: Іра йде на батьківські збори, а я забираю Андрія зі школи або везу його в першій половині дня на плавання і на розваги в неділю, а Іра може заскочити з ним на зйомку або в офіс, а потім повечеряти з дітьми в кафе. Ми і тут один одному допомагаємо", - поділився суддя шоу "Голос країни 9".

Екс-дружина повністю з ним солідарна.

"Принципових протиріч з виховання сина у нас немає. Ми намагаємось всебічно його розвивати і бути для нього друзями: я вкладаю в нього цінності щодо жінок, намагаюся бути для нього прикладом, людиною, якою він пишається і любить. Потап дає Андрію чоловічу енергію і любов, він для нього авторитет і приклад поведінки в справжній чоловічій компанії", - повідомила Ірина.

"Може здаватися, що Іра і Потап - це два дальніх полюси. Насправді, це одна планета. Починаючи спільну справу, дуже важливо домовлятися на березі. Ми з Потапом спочатку проговорили, що працюємо як бізнес-партнери, щоб не сталося" , - розповідає Ірина, говорячи про спільний бізнес, який тільки розростається.

Як повідомляв УНІАН, раніше Настя Каменських і Потап, яких давно підозрюють у романтичних стосунках, знову "засвітилися" разом.