У залі, де стоїть труна з тілом, грають композиції у виконанні актора / "СтарХіт"

Сьогодні в московському Будинку кіно проходить прощання з Олексієм Булдаковим. Актора не стало 3 квітня - його тіло знайшли у готелі Улан-Батора. Незважаючи на поважний вік, Булдаков продовжував працювати, він не уявляв життя без театру і кіно. Пішов артист тихо, - під час сну. Відірвався тромб. Тіло Олексія Булдакова виявили лише вранці, медики констатували миттєву смерть.

"СтарХіт"

Прощатися з улюбленим актором йдуть шанувальники несуть квіти. У залі, де стоїть труна з тілом, грають композиції у виконанні актора, на великому екрані відтворюються кадри фільмів за участю артиста, пише "СтарХіт".

«Він завжди намагався бути дуже порядною і глибоким людиною, який міг зіграти будь-які ролі нашої чудової класики, але зіграв легендарного генерала, якого ми знаємо, пам'ятаємо, любимо і будемо згадувати», - сказав один з колег Булдакова.

Відео дня
"СтарХіт"
"СтарХіт"
"СтарХіт"

Проводити Булдакова в останню путь прийшли актори Сергій Маховиків, Володимир Долинський, Всеволод Шиловський, Ганна Казючіц, Наталія Хорохоріна, телеведучий Леонід Якубович, голова комісії з культури і масових комунікацій московського парламенту Євген Герасимов, режисер Борис Афроимович.

Як повідомляв УНІАН, актор Олексій Булдаков, виконавець головної ролі у фільмі "Особливості національного полювання", помер у віці 68 років.