На даний момент гороскоп показує, що є ризик білокрів'я, раку крові, стверджує астролог / фото УНІАН

Останнім часом у ЗМІ активно поширювалася інформація про те, що відома артистка Софія Ротару серйозно хвора. За словами астролога Влада Росса, проблеми зі здоров'ям, причому досить серйозні, дійсно можливі.

"В день народження Софії Михайлівни був висхідний Козеріг, а Козерогові в житті постійно доводиться долати перешкоди. Вона народилася під знаком Лева, тому повинна бути уважною до своєї серцево-судинної системи, адже у неї можливі проблеми з серцем, артеріальним тиском і кров'ю", - розповів Росс в коментарі "Главреду".

Читайте такожАстролог назвавши вдалі даті цього тижня

Відео дня

Астролог зазначив, що в момент народження в гороскопі Софії Ротару була планета труднощів і перешкод – Сатурн, який з'єднувався з Сонцем, а також був Плутон у поєднанні з Сонцем (Плутон – це завжди ознака подолання смерті).

"Як відомо, ще в юному віці Ротару могла померти, але вона зуміла побороти недугу та подолати цю складну ситуацію. Найбільш уразливий орган особисто у неї – це легені. І тоді, в більш молодому віці, вона подолала туберкульоз", - нагадав він.

За словами Росса, гороскоп Софії Михайлівни вказує на те, що найбільше їй потрібно побоюватися відходу з життя або через проблеми з артеріальним тиском, або через проблеми з серцем, а також можливо недокрів'я.

"На даний момент гороскоп показує, що є ризик білокрів'я, раку крові. Можливо, зараз вона якраз і проходить реабілітацію, променеву або хіміотерапію. Уран в Домі здоров'я і хвороб у Ротару знаходиться у сполученні з Марсом, а це обіцяє різкий, несподіваний відхід з життя. Це говорить про те, що в разі хвороби Софія Михайлівна не буде довго хворіти, не буде роками прикута до ліжка, не буде лежати роками. Все відбудеться дуже раптово: сьогодні є, завтра її немає", - заявив він.

"Повторюся, вразливе місце Ротару – легкі. Тому можливі різні проблеми з диханням, наприклад, астма та інші захворювання. Можливо, тому лікарі їй і порадили переїхати до Ялти – їй необхідний цілюще кримське морське повітря", - додав Росс.

За даними астролога, у 2018 році Сатурн, планета великого нещастя, в гороскопі Ротару увійшов в Будинок лікарні, і там влітку-восени цього року він з'єднається з асцендентом.

"Це буде для Софії Михайлівни найбільш критичний, найбільш кризовий період. Якщо вона подолає літо-осінь, вона буде жити і далі. Завжди, коли я бачу людину в гороскопі Сатурн в сполученні з Сонцем в Домі смерті і відходу з життя, кажу, що така людина може прожити до 90 років. Але в той же час у неї такий показник Урану і Марса в будинку, який пов'язаний з легкими і несподіваним відходом з життя, що можливі серйозні проблеми зі здоров'ям. Тому все буде залежати від лікарів", - резюмував він.

Росс висловив надію, що в цій ситуації проблеми зі здоров'ям Ротару зможе подолати.