Фото Каменських у купальнику розбурхало Instagram / фото instagram.com/kamenskux

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під ніком NK, вразила мережу соковитою фігурою в купальнику.

На своїй сторінці в Instagram Каменських виклала фото, на якому зірка демонструє переваги своєї підтягнутої фігури. NK позує в чорному роздільному купальнику, виставивши ніжку й тримаючи руки за головою.

Шанувальники прийшли в захват від спокусливої фігури Насті Каменських у купальнику. Але, як часто буває, знайшлися й ті, хто розгледів на фото недоліки.

Відео дня

Читайте також"Голожопік": Леся Нікітюк засвітила сідниці в прозорих штанях (фото)

"От натурально і шикарно виглядає. Без силіконових кульок", "Животик вже видно", "Поки як у Кім!"; "Пельменів об'їлася", "Фігура ідеал"; "Навіщо так труселя натягувати? Зручно?", "Хороша, чортиця", "Анастасія, куди поділися ваші сісі?"; "Просто Богиня", "Зовсім здуріла і сором втратила", "Вона вагітна??"; "Дуже красива фігура мені дуже подобається, все натуральне"; "Шикарне тіло"; "Секс-бомба", "Соковито, потужно", "Каменських ти прекрасна"; "Молодчинка! Красива жіночна фігура!"; "Вкусняшка", "Видно навіщо живіт витягувати", - пишуть користувачі в коментарях до посту в Instagram Каменських.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських розповіла про свої сексуальні уподобання.