MARUV відмовилася від участі у Євробаченні / фото instagram.com/maruvofficial

Співачка (Анна Корсун) виграла б набагато більше, якби поїхала на Євробачення.

Таку думку в інтерв’ю виданню «Апостроф» висловив продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк.

Читайте такожВ Ізраїлі відбулася церемонія відкриття Євробачення 2019 (фоторепортаж)

Відео дня

«MARUV отримала рекламу, і вона їй як артистці – в плюс… Проте вона виграла би набагато більше, якби поїхала на Євробачення, тому що є думка експертів, підозра, що її виступ був би дуже трендовим. Хоча я особисто вважаю, що на Євробаченні потрібно демонструвати, в тому числі, голос. Таким чином, її менеджмент проявив, м’яко кажучи – недолугість. Нагадаю для тих, хто "на бронепоїзді", що це – виключно моя думка», – сказав Кондратюк.

Як повідомляв УНІАН, Україна не братиме участі в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2019».

НСТУ, як і щороку, запропонувала переможцю національного відбору, співачці MARUV, укласти договір про представлення України на пісенному конкурсі, однак після перемовин MARUV відмовилася підписувати договір. Телерадіокомпанія почергово звернулася до фіналістів, що посіли друге та третє місце за результатами відбору, але гурти Freedom Jazz та Kazka також відмовилися від участі в «Євробаченні-2019».

В НСТУ наголосили, що цьогорічний відбір «виявив та привернув увагу нашого суспільства до системної проблеми музичної індустрії в Україні: зв’язків артистів із шоу-бізнесом на території держави-агресора, які й на п’ятому році військового конфлікту все ще залишаються дуже тісними. Для частини суспільства цей факт прийнятний, в іншої частини викликає обурення й несприйняття».

Також в НСТУ нагадали, що законами України не передбачено жодних обмежень у роботі артистів на території РФ, попри великий суспільний запит на врегулювання цієї ситуації.