Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, розповіла про стосунки зі своїм колишнім коханим і нинішнім бойфрендом Ані Лорак, музикантом Єгором Глібом.

Читайте такожНастя Каменських показала розваги у ліжку з Потапом (фото)

Виконавиця стала гостею нового випуску програми "Слава +", де відверто розповіла про зради Єгора.

TAYANNA зізналася, що колишній коханий неодноразово зраджував їй. "Мені здається, що Боженька мене таким чином загартував і показав, що до життя потрібно ставитися легше, а тим більше до чоловіків", - зазначила вона.

Після цих випробувань, за словами співачки, вона навчилася приймати людину такою, якою вона є і легко відпускати. "Як людина прийшла в моє життя, то він може і піти з неї. Я над цим дуже довго працювала", - підкреслила вона.

Тетяна також розповіла, чи бачиться її син з біологічним батьком. "Він напливами з'являється в життя Даніеля. Він приходить до сина, пограв-пограв зі словами: "Боже, це мій син, я його обожнюю, це мій всесвіт", а через два дні знову, як хвиля, зникає. Та потім приходить ще через півроку...", - розповіла співачка.

Тетяна Решетняк та Єгор Гліб познайомилися коли йому було 18 років, а їй - 26. У музикантів зав'язався бурхливий роман, щасливим плодом якого став син Даніель. Закохані прожили разом три роки, після чого розлучилися. Спочатку співачка розповідала, що причиною розриву стала різниця у віці, але пізніше зізналася, що молодий чоловік постійно зраджував їй і піднімав на неї руку.

А нещодавно стало відомо, що у 26-річного Єгора зав'язалися любовні стосунки з ще однією співачкою - 40-річної Ані Лорак. Артистка не так давно розлучилася з чоловіком, від якого народила доньку Софію.

Як повідомляв УНІАН, раніше Ані Лорак опублікувала низку фото, на яких вона постає в стильному образі, але в кадрах фанів збентежила одна деталь - нібито ненатуральні губи.