Репера A$AP Rocky не випускають з ув'язнення в Швеції / Фото з відкритих джерел

Верховний суд Швеції відмовився розглядати клопотання про звільнення з-під варти американського музиканта Ракіма Маєрса, відомого під псевдонімом A$AP Rocky.

Читайте такожСофія Ротару безкоштовно виступить у Києві на Atlas Weekend

Про це повідомляє «112 Україна», посилаючись на Aftonbladet. На думку суду, у адвокатів артиста не було достатніх підстав для звернення до інстанції такого рівня. Прокуратура ухвалить рішення про те, чи варто змінювати реперу запобіжний захід, орієнтовно до 19 липня.

Відео дня

5 липня повідомлялося, що Окружний суд Стокгольма ухвалив рішення заарештувати музиканта A$AP Rocky, затриманого раніше за участь в бійці.

Репера разом з трьома членами його гастрольної команди затримали за підозрою в нападі 30 червня на двох людей в центрі Стокгольма. Сам він стверджує, що лише захищався від занадто настирливих перехожих. A$AP Rocky перебував у Швеції в рамках концертного туру по Європі. Через його затримання вже скасовані найближчі концерти музиканта в Норвегії та Польщі.

Як повідомляв УНІАН, на 13 липня в Києві запланований концерт A$AP Rocky на головній сцені фестивалю Atlas Weekend 2019. Тепер виступ артиста під питанням.