"Російські тролі" захопили Instagram Леді Гаги / Instaram - ladygaga

Російськомовні користувачі запустили флешмоб в Instagram співачки та актриси Леді Гаги, наповнивши його коментарями російською мовою.

Читайте такожЛеся Нікітюк "засвітила" спокусливе декольте й довгі ноги (фото)

Як повідомляє Tjournal, все почалося з невдоволень з приводу того, що актор Бредлі Купер, за інформацією таблоїдів, покинув модель російського походження Ірину Шейк і пішов до співачки.

Відео дня

Спочатку окремі російськомовні користувачі намагалися присоромити або образити за це Леді Гагу. 11 липня Гага опублікувала стандартний рекламний пост косметики, під яким наступного дня в коментарях зібралися захисниці Шейк. Долучилися також і користувачі, які просто іронізували над ситуацією.

Незабаром користувачі відволіклися від особистого життя зірок і почали обговорювати усе підряд. Коментарі під останніми п'ятьма публікаціями Гаги перетворилися в російськомовний чат – користувачі почали ставити найрізноманітніші запитання: про отримання шенгену, способи догляду за ведмедями, управління ядерним реактором, та інше.

TJournal - Instagram

Коментатори також викладають свої анкети знайомств, закликають підписувати петиції за охоронний статус озера Байкал і боротьбу зі смітниками, обговорюють пенсійну реформу в РФ. Багато хто дивуэться, що такий незначний слух зміг «об'єднати» російськомовних користувачів.

TJournal - Instagram

Зазначається, що представники Леді Гаги, які займаються веденням аккаунта, вірогідно, помітили величезну кількість російськомовних коментарів і спробували видалити їх. Коментатори звернули на це увагу і почали залишати ще більше постів.

16 липня в новий пост Гаги прийшли російські знаменитості — коміки Гарік Харламов, Михайло Галустян та Гарік Мартиросян, Сергій Жуков з групи «Руки вверх» та акторка Евеліна Бльоданс.

TJournal - Instagram

Станом на 17 липня під останнім постом Гаги набралося майже 200 тисяч коментарів — в десятки разів більше, ніж у інших публікацій.