Сєдокова продемонструвала розкішну фігуру / instagram.com/annasedokova

Українська співачка, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова вирішила не обмежуватися лише фото в купальнику й пішла далі.

Читайте такожЛюбощі Насті Камєнських та її чоловіка потрапили на фото

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, на якому позує в прозорому бюстгальтері, "засвітивши" правий сосок. Також співачка одягла отислі джинси. У цілому такий сміливий образ наголосив всі принади Сєдокової: й пишні пружні груди, і підтягнутий животик, на якому, до речі, видно прес.

Відео дня

"У вас правий сосок видно, це так мило", - написав уважний шанувальник виконавиці.

Також у пості екс-"віагра" поміркувала про свободу, але, схоже, після побаченого на фото мало хто звернув уваги на її слова.

"Ми себе самі заганяємо вічно в клітку. Це я не можу - що він скаже. Я туди не піду, мені туди не можна. Що за фото? Що скаже громадська думка? Так от, найвище щастя - це мати той рівень свободи, коли ти може купити будь-який квиток бізнесу в будь-який куточок планети, зняти найкращий готель, ваші рідні поруч, шикарний вайфай, авто без даху і постити будь-які фото, розуміючи, що ти взагалі нікому нічого не винна", - написала поп-зірка.

Раніше епатажна українська співачка Світлана Лобода показала шанувальникам сексуальний знімок, на якому позує в топі на тлі стадіону.