REUTERS

Скандал між 56-річним Джонні Деппом і 33-річною Ембер Герд отримав новий виток. Мережу шокував знімок актора, травмованого після нападу дружини чотири роки тому.

Читайте такожПамела Андерсон звинуватила молодого бойфренда-футболіста у зраді

Артист представив нові докази того, що не його колишня дружина, а саме він був жертвою домашнього насильства. Депп оприлюднив кадр, на якому видно наслідки нападу, пише Cosmo.

Відео дня

На фото травмований Джонні в сонцезахисних окулярах лежить на лікарняній каталці. У нього перев'язаний палець, а на обличчі помітна невелику пляму.

Голлівудський актор стверджує, що в березні 2015 року в Австралії Ембер кинула в нього пляшкою, яка відрізала йому частину пальця. За словами Джонні, Герд також загасила на його щоці сигарету.

Гнів блондинки нібито викликало бажання Деппа скласти шлюбний контракт. Джонні має намір довести свою правоту і відсудити 50 мільйонів доларів, повідомляє The Blast.

Джонні Депп після нападу Ембер Херд / Фото: instagram.com/redcarpetmood

Як повідомляв УНІАН, кінозірки одружилися у 2015 році. Через 15 місяців Ембер подала на розлучення, яке було оформлено у 2017 році. Герд вдалося отримати багатомільйонну компенсацію фізичних і моральних страждань, завданих колишнім чоловіком. Актриса направила гроші на благодійність.