На паркет "Танців із зірками" вийде акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець / фото УНІАН

У четвер, 8 серпня, стали відомі імена всіх учасників нового сезону шоу "Танців із зірками".

Так, на паркет вийдуть акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, співачка TAYANNA і музикант Дзідзьо, передає ТСН.

До слова, естафету #танціззіркамиchallenge їм передав репер Серьога та олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Відео дня

Першим дискобол прикотився до Дзідзьо, артист був дуже здивований, побачивши, як чарівна куля привела до нього ще Олену Кравець і TAYANNA.

"Коли мені передали естафету #танціззіркамиchallenge, я не сумнівалася ні секунди. Я дивилася всі сезони й останні два роки мріяла, що сама колись вийду на паркет. Як бачите, мрії збуваються. Попри те, що раніше я ніде не танцювала, а бальні танці для мене взагалі "космос", я в неймовірному передчутті. Мені здається, що в танцях я зможу відкрити в собі нові грані", - поділилася співачка TAYANNA.

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, що від проекту чекає нового досвіду, задоволення і куражу.

"Багатого танцювального досвіду в мене немає. У ранньому дитинстві, років у 6, я танцювала в народному ансамблі "Сувенір" в Кривому Розі й потім уже після народження старшої доньки трохи займалася в Київській школі-студії балету "Тодес", просто для себе", - пригадувала зірка.

Читайте такожНовий суддя "Танців з зірками" Франциско Гомес розповів про свого фаворита у минулому сезоні

Також акторка зізналася, що готова до складних хореографічних постановок, але ось підтримок і трюків поки побоюється.

Артист Дзідзьо сказав, що ще з першого сезону мріяв взяти участь у шоу.

"Звичайно, наважитися було не так просто, адже я знаю, що попереду буде багато складних випробувань, але це один з моїх викликів. По життю я їх приймаю і гідно проходжу. А з танцями у мене є своя незакінчена історія. Ще в студентські роки у мене з ними не зав'язалися стосунки. Коли у нас в університеті проходили уроки хореографії, я стояв у сторонці з виразом обличчя: "Ви хочете, щоб я танцював?!". Ось тепер я усвідомив помилку і буду закривати цей гештальт", - розповідав артист.

Варто відзначити, що учасниками "Танці з зірками" стали: ведучий і шоумен Володимир Остапчук, акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, ведуча Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів "Хороший хлопець" Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, співачка MARUV, і ведучий Даніель Салем, відомий репер Серьога і призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.