У школі я була потворою. Ізгоєм і не самої популярної дівчинкою. Однією з тих, хто плаче в туалеті, коли на дискотеці всі танцюють парами. Якщо не вірите , то перегорніть наступне фото в каруселі ) Зараз дивлюсь на фото і розумію, що нічого страшного немає, мила дівчинка , але, напевно, позначилася бідність в якій ми жили, відсутність шмоток , музична школа та народний ансамбль в добавок ну і Мама, вчителька з-за якої мене всі вважали зрадницею , немов я повертаюся додому і Мамі все розповідаю. З-за цього я ніколи і ні про що не розповідала мамі. Ні про що . Шкільних друзів у мене немає . Як то не склалося. Мене ніколи не брали ні в які компанії , не брали на тусовки . Я не курила, не пила , матом не сварилася і то і справа приносила бездомних собак в класи. Коли я закінчила школу у випускному платті , яке сама перешила з маминого старого , я сказала , що більше ніколи не повернуся. Так що, вибачте мене. Школу я ненавиділа, а Школа ненавиділа мене. Хороший пост 1 вересня 😂 Але я завжди не вміла брехати, пристосовуватись і зараз вже пізно починати ) Як би не було складно зараз , йти в нову школу або просто в неї повертатися , прости пам'ятай ! У тебе є одна знайома , яка з бридкого каченяти після школи перетворилася на дівчину , з якою кожен день говорять на вулицях , що люблять ! І не тільки на вулицях )) Ти їм покажеш ! Я в тебе вірю ❤️

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Екс-учасниця популярного гурту "ВІА Гра" показала, як виглядала, коли навчалася в школі.

Відео дня

Своє дитяче фото вона опублікувала в Instagram.

Читайте такожРіанна знялася у спідній білизні і показала розкішні груди і апетитну попу (фото)

"У школі я була потворою. Ізгоєм і не найпопулярнішою дівчинкою. Однією з тих, хто плаче в туалеті, коли на дискотеці всі танцюють парами. Зараз дивлюся на фото і розумію, що нічого страшного немає, мила дівчинка, але, напевно, позначилася бідність в якій ми жили, відсутність шмоток, музична школа та народний ансамбль до того Мама, вчителька, через яку мене всі вважали зрадницею", - поскаржилася Седокова.

"Така красива", "Зараз ваші однокласники точно шкодують, що не дружили з вами. І все давно виросли хлопчики у ваших ніг", - заспокоїли Ганну передплатники.