Під час вагітності Меган критикували за носіння туфель на підборах, зараз же критикують за округлі форми / фото Getty

Охочі потролити з будь-якого приводу не дають спокій герцогині Сассекській Меган. Ось вже п'ятий місяць її захоплено критикують за повноту, яка з'явилася після народження малюка Арчі.

Читайте такожПерший тур із немовлям: принц Гаррі з дружиною та 5-місячним сином поїхали до Африки (фото, відео)Як пише super.ru, спочатку Меган цькували за колір шкіри, після перемикнулися на її «фальшивий сміх», який «точно приховує темні думки», і за порушення протоколу виходами з чорним лаком та оголеними плечима.

Пізніше хейтери почали обговорювати її вагітність і все, що з нею пов'язано. Звучали коментарі на кшталт: «це накладний живіт» або «вона не піклується про дитину, не можна носити такі шпильки на восьмому місяці».

Відео дня

Зараз же Меган посилено тролять за округлі стегна і вже не таку тонку талію, як раніше. Зайва вага герцогині буквально стала головною темою.

«Помилка герцогині в тому, що вона жива людина, хоча шкільним авторитетам з самого початку було ясно сказано: Меган – актриса, а значить, цькувати її потрібно у два рази сильніше, тому що за роки в шоу-бізнесі виробився імунітет. Так вони й зробили, коли вона наважилася набрати вагу після пологів», – пише видання.

Як раніше писав УНІАН, герцогиня Сассекська в рамках королівського туру засвітила спідню білизну.