Принц Гаррі та Меган Маркл / фото REUTERS

Сьогодні герцогиня Меган і принц Гаррі в рамках свого королівського туру відвідали організацію Waves for change.

Про це пише ТСН.ua.

Подружжя прямувало на пляж, де зустрілося з місцевими жителями і учасниками цієї неурядової організації. Вона займається навчанням так званих "наставників", які зможуть надавати психіатричну підтримку молодим людям. Сассекські приєдналися до робітників організації і виконали під їхнім керівництвом кілька вправ, які нібито сприяють позитивному мисленню. 

Відео дня

Читайте такожГерцогиня Сассекська з'явилася на публіці у блакитній сукні-сорочці та без заручальної каблучки (фото)

На цьому заході герцогиня Сассекська з'явилася в чорних вузьких штанах, білій сорочці, джинсовій куртці від бренду Madewell, що в її гардеробі від 2017 року, а також коричневих шкіряних туфлях з палітурками. На пальці у герцогині ми знову не побачили її заручальної обручки, замість неї Меган одягла обручку з бірюзовим каменем від Jen Meyer's. З цього самого комплекту були і сережки.

Волосся Меган зібрала в пучок, нанесла на обличчя легкий макіяж. Принц Гаррі теж був одягнений у простий одяг і разом вони мали досить радісний вигляд.

Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

Навряд чи герцогиня Меган очікувала, що її образи в цьому турі залишаться без уваги, а значить повинна була до цього ретельно підготуватися. Під час відвідування організації Waves for change герцогиню сфотографували з близького ракурсу, а її біла сорочка виявилася розстебнутою занадто сильно, тож було видно нюдовий бюстгальтер герцогині.

Герцогиня Меган любить привертати до себе увагу. Навіть її перший лук в рамках цього туру був більш відвертий, ніж міг би бути. Як у матері, яка годує, у герцогині Меган зараз пишніше декольте, ніж було раніше. Його вона і вирішила підкреслити в своєму образі.

Нагадаємо, королівський тур герцога і герцогині Сассекських Південною Африкою стартував 23 вересня і триватиме він до 2 жовтня. В рамках цього туру подружжя відвідає 4 країни і 36 різних заходів. Це перший тур, в який Меган і Гаррі вирушили не вдвох, а вже втрьох - разом зі своїм 4-місячним сином Арчі. Малюка, який народився 6 травня 2019 року, взяли з собою в 10-денну поїздку, допомагати з дитиною герцогині буде няня, яка також вирушила в тур разом з ними.

Сподіваємося, герцогиня і принц візьмуть сина Арчі хоча б на один захід в рамках цього туру і покажуть публіці, як їхній син підріс. Також очікуємо побачити багато різних образів герцогині Меган, зокрема і у вбранні з її колекції для Smart Works, яку нещодавно герцогиня презентувала в рамках першого заходу після офіційного виходу з декрету в Лондоні.