Принцеса Йоркська Беатріс виходить заміж / фото instagram.com/princesseugenie/

Внучка королеви Єлизавети II - 31-річна принцеса Беатріс оголосила про свої заручини з італійським мільйонером Едоардо Мапеллі Моцці.

Оголошення з'явилося на офіційній сторінці королівського палацу в Facebook.

Як зазначається, пара заручилася на початку вересня поточного року.

Відео дня

Читайте такожЧоловік Єлизавети ІІ був проти весілля принца Гаррі - ЗМІ

Дата весілля поки що не повідомляється, але відомо, що воно відбудеться в наступному році, ймовірно, навесні.

«Ми неймовірно щасливі поділитися з вами новиною про наші заручини. Ми будемо щасливі провести це життя разом і з нетерпінням чекаємо нашого весілля», — написали Беатріс і Едоардо.

Відомо, що офіційні фотографії наречених зробила сестра Беатріс — принцеса Євгенія.

Чутки про їхній роман з'явилися наприкінці 2018 року, а в березні 2019-го Беатріс і Едоардо вперше з'явилися на публіці разом, на світському прийомі у Портретній галереї в Лондоні. Беатріс і Едоардо познайомив спільний друг на одному із заходів, вони відразу сподобалися один одному і почали зустрічатися.

34-річний Едоардо Мопеллі Моцці - мультимільйонер і засновником консалтингової компанії Banda. До аристократичного кола Едоардо Моцці не належить, хоча є представником британської еліти. Його вітчимом був Крістофер Шейл, кращий друг екс-прем'єр-міністра Девіда Кемерона. Від попередніх стосунків у Моцці є маленький син.

Нагадаємо, молодша сестра принцеси Беатріс – принцеса Євгенія, вийшла заміж за Джека Бруксбенка в жовтні 2018 року. Чекаємо тепер нове королівське весілля.