Багато хто відзначив блідість Примадонни / фан-група Пугачової в Instagram

Деякі прихильники Алли Пугачової вважають, що вони розкрили секрет вічної молодості Примадонни. Особливо після публікації у мережі нових необроблених знімків та відео з артисткою.

Читайте такожУ мережі з'явилося фото грайливої Алли Пугачової у міні-сукні

Так, на фан-сторінках Алли Борисівни з'явилися знімки, на яких багато хто не зовсім впізнає квітучу зірку. Тому фани припустили, що причина її прекрасного зовнішнього вигляду - фотошоп та вдалі фільтри у соцмережах.

Відео дня

В об'єктиви камер Пугачова потрапила під час відвідування планетарію. Дописники фан-груп Примадонни вражені, який поганий вигляд вона має на "живих" необроблених фото. Та й одягнена Алла Борисівна була не в молодіжне міні, а у звичний балахон. Також багато хто відзначив блідість співачки.

"Вона молодіє тільки у себе в Instagram? На відео баба бабою", "Пугачова вже не та", "Що з нею?", - пишуть у коментарях.

фан-група Пугачової в Instagram

Posted @withrepost • @tvoy_planetary 🧬 "Не вір очам своїм!" ⠀ ⠀ Так, ви все правильно розумієте – це один з найулюбленіших наших експонатів в інтерактивному музеї «Лунариум» ⠀ ⠀ Оптичні ілюзії, ефекти, які не піддаються поясненню – всі ці наукові чарівництва випробували на собі Ліза і Гаррі Галкины. ⠀ А ще діти самі створювали парові хмари, дізнавалися свою вагу на інших планетах, натискали на кнопки, повертали важелі і під керівництвом нашого наукового співробітника Михайла Смєхова зробили чимало відкриттів про те, як влаштований наш світ. Дивовижний світ науки, такий, від якого у всіх дітей на планеті горять очі. ⠀ ⠀ Хоча, чому тільки у дітей? ⠀ Навіть з дорослим тут відбуваються дивовижні метаморфози: адже можна знову відчути себе дитиною-першовідкривачем 🌠 ⠀ ⠀ #московскийпланетарий #моспланетарийдетям #планетарийсемье

Допис, поширений Алла Пугачова (@alla_pugacheva_forum)

Раніше співачка Алла Пугачова у вбранні оранжевого кольору на новому фото викликала хвилю обговорень своєї зовнішності в мережі.