Заворотнюк у важкому стані / фото Mash

Сім'я Анастасії Заворотнюк вперше порушила мовчання і виступила з офіційною заявою. У ній, правда, жодного слова про стан актриси.

Так, на сторінці Анастасії Заворотнюк Instagram з'явилася заява її рідних, які пообіцяли ділитися новинами про стан актриси в її офіційному акаунті, щоб не дозволити спекулювати на темі хвороби Заворотнюк.

Читайте також"Не дали нормально лікуватися": екс-коханий Заворотнюк пояснив, чому вона залишила лікарню

Відео дня

"Від імені всієї нашої родини хочемо висловити величезну подяку друзям, які проявили ініціативу щодо створення аккаунта проти брехні і цькування в ЗМІ! Але, на жаль, Інстаграм акаунт podderzhka_azavorotnyuk заблокували. Дуже шкода, що такий щирий і масовий єдиний порив роботизована система не змогла перетравити! Стільки небайдужих людей до нас приєдналося всього за один день! На жаль, відновити обліковий запис поки не вдається. Ми прийняли рішення, що будемо продовжувати прямо тут. Любимо і дякуємо всім нашим близьким і рідним, друзям, колегам і всім небайдужим за підтримку!!! Спасибі Вам", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 48-річна російська актриса Анастасія Заворотнюк тяжко хвора і знаходиться в реабілітаційному центрі.