Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, яке нещодавно відвідало мусульманський центр у Лондоні, наразі прибуло до Пакистану, де вже встигло розпочати свій офційний 5-денний тур.

Герцоги Кембриджські тільки вчора ввечері приземлилися на території військової авіабази Noor Khan Airbase, а вже сьогодні вранці встигли відвідати національний парк Маргалла-Хіллс в Ісламабаді, пише ТСН.

У тур подружжя вирішило не брати своїх трьох дітей, які залишились у Великій Британії, оскільки за словами Кесінгтонського палацу він буде "найскладнішим" в плані організації і вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки.

До вибору вбрання для своєї поїдки Кейт поставилася досить грунтовно. Так, з літака герцогигиня вийшла у блакитному вбранні в східному стилі, зшитому британським дизайнером Кетрін Уокер. Доповненням образу стали туфлі від Руперта Сандерсона на високих підборах.

Читайте такожГерцоги Кембриджські прибули з офіційним візитом до Пакистану (фото, відео)

Оскільки програма туру пари також засекречена, то деталі кожного дня оголошуються лише вранці - за кілька годин до виходу герцога і герцогині. Так, першим місцем, яке відвідало подружжя стала школа в центрі Ісламабада, де вони зустрілися з учнями у віці від 4 до 18 років і ознайомилися з перевагами прискореної програми підготовки вчителів за зразком британської програми Teach First.

Після цього герцог і герцогиня приєдналися до учнів трьох шкіл в національному парку Маргалла-Хіллс, щоб разом з ними встановити камеру спостереження за переміщеннями леопардів і позбутися від рослин, які завдають шкоди навколишньому середовищу.

Для цього виходу Кейт обрала також мусульманське вбрання яскравого синього кольору з вишивкою у зоні декольте від місцевого дизайнера Махіна Кхана. Образ доповнили нюдові балетки на плоскій підошві і дуже красиві сережки з камінням у вухах. Герцогиня продемонструвала вже другий лук в національному вбранні і нам чомусь здається, що весь її гардероб для цього туру був підібраний в подібному стилі. Гарна об'ємна зачіска і макіяж з акцентом на очі завершували образ.

В рамках цього заходу Кембриджі також познайомилися з проектом Всесвітнього Фонду Дикої Природи Green School, який вчить дітей уважніше ставитися до навколишнього середовища. Спілкуючись з дітьми принц Вільям згадав, як його мама принцеса Діана бувала в Пакистані, коли він був ще зовсім маленьким. 

Зауважимо, що у Пакистані Кейт і Вільям проведуть 5 днів, відомо що вони встигнуть побувати в столиці - Ісламабаді, потім відвідають місто - Лахор та не залишать без уваги Гімалаї і прикордонний регіон на заході країни. 

Нещодавно, нагадаємо, з туру Південною Африкою повернулися герцог і герцогиня Сассекські. Вони вперше побували в турі разом з маленьким сином Арчі.