Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт, які в рамках свого туру Пакістаном прибули на північ країни, зустрілися з жителями поселення біля підніжжя Гімалаїв.

Герцоги Кембриджські здійснили візит в село, жителі якого в останні кілька років страждають від сильних паводків, які стали результатом танення льодовиків, пише ТСН.

Читайте такожУ костюмі кольору індиго і балетках: герцогиня Кембриджська разом з принцом Вільямом приїхали до Національного парку Пакистану (фото, відео)

Для зустрічі з місцевим населенням Кейт і Вільям не перевдягалися і приїхали в тому ж, у чому були на льодовику: Кейт - в сорочці кольору баклажан, темно-коричневій спідниці і шкіряній жилетці бренду Really Wild.

Цікаво, що при зустрічі поселенці вдягли герцогів в національні костюми - яскраві головні убори з пір'ям і різнокольорові шарфи. Під час спілкування з герцогами місцеві жителі вручили їм два примірники книги, в якій описані події поодинокого візиту принцеси Діани 1991 року. 

Нагадаємо, перед тим, як вирушити у свій тур Пакистаном принц Вільям та Кейт відвідали мусульманський культурний центр у Лондоні, де зустрілися з видатними пакистанцями.