Дженніфер Лоуренс / REUTERS

Американська актриса з "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс вийшла заміж за мистецтвознавця і арт-агента Кука Маруні.

Як повідомляє Fox News, церемонія одруження пройшла в особняку міста Ньюпорт, що в Род-Айленді.

На весілля були запрошені 150 гостей, серед яких були такі голлівудські зірки, як Емма Стоун, Кріс Дженнер, Ніколь Річчі, Ешлі Олсен, співачка Адель, Кемерон Діаз, Бредлі Купер, Сієнна Міллер, Емі Шумер і багато інших.

Відео дня

Зазначається, що 29-річна Дженніфер Лоуренс була в сукні від модного дому Dior, обличчям якого вона є. 34-річний директор арт-галереї Кук Маруні був одягнений у класичний смокінг.

Читайте такожПотап і Настя одружилися: з'явилося фото та відео молодят біля вівтаря

Для гостей перед весіллям влаштували пікнік на свіжому повітрі. Як пише видання Daily Mail, кухарі прямо на вулиці готували рибу, страви з гарбуза та інші частування. Після церемонії була подана урочиста вишукану вечеря.

Як зазначає super.ru, зірка фільмів "Голодні ігри", "Мій хлопець - псих", "Афера по-американськи", "Червоний горобець" Лоуренс і мистецтвознавець Маруні обмінялися клятвами на заході сонця, а підготовка до вечірки велася за кілька днів.

Відзначається, що нещодавно у вільному доступі з'явився і wish-лист зіркової пари, який здивував своєю простотою. Лоуренс і Маруні хотіли б отримати в подарунок робота-пилососа, бездротову колонку, універсальний адаптер, косметичку, холодильник для автомобіля та інші корисні в побуті речі.

Про стосунки пари стало відомо в 2018 році. У лютому 2019 року Лоуренс і Мароні оголосили про заручини.