Шоу залишила пара Даніеля Салема та Юлії Сахневич / фото instagram.com/B4IiIovnmJm

На каналі "1+1" десятий прямий ефір оновленого третього сезону проекту "Танці з зірками", темою якого стала "Містичний вечір на Хеловін".

Так, до зони ризику потрапило три пари: Даніель Салем з Юлією Сахневич, Олена Кравець з Максом Леоновим та Володимир Остапчук з Ілоною Гвоздьовою.

Читайте такожФаворит "Танців з зірками" розлучається з дружиною - ЗМІ

Однак тільки дві пари які набрали найнижчу суму балів, за можливість залишитися в проекті продемонстрували танець, який став для них сюрпризом. Так, за шанс виступити в одинадцятому ефірі довелося боротися Олені та Даніелю, які одночасно мусили станцювати ча-ча-ча.

Після танцю за життя голоси суддів розділилися, Григорій Чапкіс та Катерина Кухар віддали свої голоси за Олену, а Франсіско Гомес та Влад Яма проголосували за Даніеля.

В такому випадку, коли голоси суддів розділилися порівну, за всесвітнім правилом "Танців з зірками" шоу залишає пара, яка набрала найменшу кількість голосів глядацького голосування.

Шоу залишила пара Даніеля Салема та Юлії Сахневич, які підкорювали паркет у сьогоднішньому ефірі пристрасним містичним танго.

Відео: Танці з зірками

Як повідомляв УНІАН, минулого тижня відбувся дев'ятий прямий ефір нового сезону проекту "Танці з зірками", темою якого став вечір кохання. В результаті рішення суддів після танцю за життя шоу залишила пара Людмили Барбір та Дмитра Жука, які виконали запальну самбу.