Крістіна Орбакайте рідко експериментує із зовнішністю. На цей раз співачка вирішила здивувати шанувальників і опублікувала фотографії, на яких постала в незвичному образі. Не всі оцінили перетворення артистки.

Відео дня

48-річна артистка в соціальних мережах поділилася яскравими світлинами. На них співачка позує з рожевими волоссям і зачіскою каре. Для радикального перетворення знаменитість використовувала перуку. Образ Христини доповнили тіні і помада того ж кольору. Епатажний цибулю зірка створила на вечірку на честь Хеллоуїна, пише "СтарХит".

Читайте також"Єгор намагається ніде зі мною не з'єднання являтися": Ані Лорак розповіла про свого кохана

Багато хто відзначив, що Орбакайте стала виглядати старшою. «Постаріла на 20 років. Зовсім вже не Мальвіна», — нарікали деякі. Інші, навпаки, буквально засипали артистку компліментами і написали, щоб Христина частіше проводила експерименти із зовнішністю. Також фолловери додали, що з віком співачка все більше стає схожа на маму — Аллу Пугачову, причому навіть тембр голосу змінюється в бік «фірмового», властивого Примадонні звучання. «Копія Пугачової! Невже так буває?»; «Найкраща версія Алли Борисівни»; «І голос дуже схожий на голос мами», — зазначили передплатники.