На думку глядачів, співачці було вкрай важко виконувати деякі композиції \ starhit.ru

У минулі вихідні відбувся концерт співачки в Казані. Не всі шанувальники залишилися задоволені виступом МакЅим, а її зовнішній вигляд і зовсім розчарував більшість присутніх. Артистка, на думку фанатів, сильно змінилася.

Читайте такожДиректор постраждалої у жахливій ДТП співачки МакЅим зробила заяву

Крім позитивних відгуків про шоу вокалістки, в Мережі з'явилася і критика. «Опухла якась із увазі»; «Людині явно потрібна допомога»; «У цій ситуації вся надія тільки на близьких. Вже без різниці, що там: наркотики, алкоголь, антидепресанти або просто депресія», - обговорювали концертне відео користувачі соціальних мереж, передає Стархит.

Відео дня

МакЅим змінила кілька нарядів за вечір, але жоден з них не приховав розповнілих обрисів її фігури. На думку глядачів, співачці було вкрай важко виконувати деякі композиції. «Вона співала, наче їй забракло повітря», - кажуть очевидці.

Представник МакЅим Маргарита Соколова спростувала, що концерт в Казані був провальним. «Концерт пройшов з аншлагом! Всі були задоволені. Якась дівчинка в Інтернеті написала своє невдоволення, їй, бачте, так здалося. Всі зачепилися за цю дівчинку, вся преса один у одного стала переписувати, і чомусь вибухнулв такий галас... Все це дуже негарно», - зазначила Соколова.

Нагадаємо, що у МакЅим дійсно були серйозні проблеми зі здоров'ям, що змусили взяти довгу творчу паузу. В кінці квітня цього року співачка потрапила в ДТП і отримала важкі травми. «Тільки в клініці усвідомила, як тіло буквально ломить. Просто шок. До ніг перший час неможливо було навіть доторкнутися, коли лікарі надавали допомогу. Пощастило, що обійшлося без переломів. Щелепа, на яку припав основний удар, дуже болить. Намагаюся виконувати всі приписи лікарів, щоб скоріше повернутися», - говорила тоді виконавиця.

Поступово Марина (справжнє ім'я співачки) відновилася і повернулася до роботи.