Зендая / REUTERS

У Лос-Анджелесі завершилася щорічна премія People's Choice Awards. Ця премія присуджується акторам, музикантам та інших діячів поп-культури за підсумками глядацького голосування.

Фоторепортаж з червоної доріжки публікує REUTERS.

Відео дня

Найращим фільмом 2019 року за версією PCA стали "Месники: Фінал". Супергеройський блокбастер обійшов "Історію іграшок 4", "Капітан Марвел", "Форсаж: Хоббс і Шоу", "Короля Лева", "Джона Уіка 3", "Людини-павука: Вдалині від дому" хоррор "Ми". Також "Месники" перемогли у номінації "Кращий екшн-фільм".

Читайте такожПопулярну в 90-х співачку розкритикували за надмірну пластику (фото)

Кращою комедією 2019 року став фільм "Загадкове вбивство" з Дженніфер Еністон і Адамом Сендлером.

У категорії "Кращий драматичний фільм" в 2019 році перемогла підліткова мелодрама "Після". Їй вдалося обійти такі хіти, як "Одного разу в Голлівуді" і "Рокетмен".

Найкращим сімейним фільмом 2019 року став "Аладдін" Гая Річі.

Кращим серіалом 2019 року глядачі визнали "Дуже дивні справи". Також шоу перемогло в категорії "Кращий драматичний серіал 2019".

Серед комедійних серіалів в 2019 році переможцем стала "Теорія великого вибуху", а кращим фантастичним серіалом назвали "Сутінкових мисливців".

Найулюбленішими кіноакторами 2019 року за версією People's Choice Awards 2019 стали Роберт Дауні-молодший за роль в "Месниках: Фінал" і "Зендая за Людину-павука: Далеко від дому". У категорії серіалів ці звання дісталися Коулу Спроусу ("Ривердейл") і Міллі Боббі Браун ("Дуже дивні справи").