Принц Вільям і Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Герцогиня Кетрін з'явилася на вечірньому заході в сукні від британського бренду Alexander McQueen. Вбрання було чорного кольору з прозорими вставками і нюдовим підкладом, пошили сукню на замовлення спеціально для герцогині.

Зона декольте була злегка підкреслена, на талії була тонка оксамитова стрічка, а поділ сукні був з мереживною обробкою, пише ТСН. До вбрання герцогиня Кембриджська також підібрала маленький чорний клатч від Jimmy Choo і туфлі-човники теж від Jimmy Choo.

З прикрас на Кетрін були красиві сережки з перлинним камінням від Erdem.

Відео дня
Герцогиня Кетрін / фото REUTERS

Герцогиня зробила більш насичений вечірній макіяж зі стрілками і красиву об'ємну зачіску. Принц Вільям теж був одягнений елегантно, в смокінг, білу сорочку і краватку-метелик.

Герцоги Кембриджські / фото REUTERS

Нагадаємо, в минулому році герцогиня Кетрін захід пропустила. А ось 2017 року блищала там в блакитній сукні з розсипом каміння, в той рік вона була як раз в цікавому стані втретє - вагітна своїм сином принцом Луї.

фото instagram.com/kensingtonroyal/

Також ми бачили Кембриджів у театрі "Палладіум" 2014 року. Тоді на герцогині також була чорна мереживна сукня. До речі, в такій чудовій формі герцогиня була вже через півроку після народження свого первістка – принца Джорджа

Принц Вільям і Кейт / фото instagram.com/kensingtonroyal/