Ірина Білик заговорила про шлюб без любові / instagram.com/bilyk_iryna

Популярна українська співачка Ірина Білик перебуває у шлюбі російським продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим. Разом вони виховують трирічного сина Табриза і живуть на дві країни.

Останній допис артистки наштовхнув шанувальників на думки про можливе розлучення пари.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала відверто про шлюб без любові і розлучення, супроводивши публікацію чорно-білим фото. До всього, Ірина Білик зазначила, що від життя потрібно брати максимум і "не розмінювати себе на шлюб поза любові".

Відео дня

Читайте такожУ Харкові розгорівся скандал довкола виступу Ірини Білик (відео)

"Як багато у мене сильних жінок і дівчат в підписниках, їм не потрібно півміри: якщо любов, то вся без залишку, якщо штамп в паспорті, то неодмінно з любов'ю. Які ви в мене молодці! Теж вважаю, що потрібно брати все і не задовольнятися чимось одним. Не розмінювати себе на шлюб поза любові. А ось буває так, що люди вже не люблять один одного, але все одно не розлучаються. Іноді через матеріальну вигоду, але частіше через дітей. А ви змогли б через дитину наплювати на почуття і жити з нелюбом? ", – звернулася співачка до шанувальників, додавши тег "життя заради дітей".

Багато фанатів сприйняли публікацію, як натяк співачки на проблеми в її відносинах з Асланом Ахмадовим. Їх підозри посилило сумне фото артистки.