Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Пара оголосила про свій намір одружитися 27 листопада 2017 року. В Кенсінгтонський палац було запрошено декілька операторів і фотографів, які зробили для принца і його майбутньої дружини красиву фотосесію.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл не будуть відзначати Різдво з королівською родиною

А в інтерв'ю каналу BBC Меган і Гаррі розповіли про те, як пролунала пропозиція. "Це був дивовижний сюрприз. Був звичайний вечір, ми смажили курку. А потім Гаррі став на одне коліно і підніс обручку. Це було неймовірно романтично і красиво", - сказала тоді Меган, передає ТСН.

Відео дня

Познайомилася пара на побаченні в сліпу, організованому їхньою спільною подругою дизайнером Мішею Нону. Весілля зіграли 19 травня 2018 року в Віндзорському замку. Церемонія вінчання пройшла в каплиці Святого Георгія.

Меган була у весільній сукні від французького Будинку моди Givenchy, автором якого стала британський дизайнер Клер Уейт Келлер. А після весілля Маркл отримала титул герцогині Сассекської. 6 травня 2019 року у пари народився син Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор.

На першу річницю після весілля герцогиня Меган вирішила змінити дизайн своєї обручки, додавши туди більше діамантів. Її чоловік принц Гаррі не заперечував проти цього.