Г'ю Грант підтримав Гаррі та Меган / фото instagram.com/hughgrantphotos/

Британський актор Г'ю Грант публічно став на захист принца Гаррі та його рішення відмовитися від королівських привілеїв, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Так, на рішення Гаррі та його дружини Меган жити самостійно та бути фінансово незалежними від Букінгемського палацу Грант сказав наступне:

"Таблоїди фактично вбили його матір. Тепер вони роздирають на шмаття його дружину. Його завдання, як чоловіка, - захистити свою родину, тому я на його боці", - заявив актор в ефірі однієї з радіостанцій.

Відео дня

Читайте такожMegxit: герцогиня Сассекська не брала участь в переговорах з королевою Єлизаветою II

Г'ю Грант нагадав історію загибелі принцеси Діани, мами Гаррі. Як її машину переслідували папараці і як вона потрапила в автокатастрофу. А потім зізнався, що сам дуже погано ставиться до таблоїдів. 

Не секрет, що вже майже 10 років Грант веде особисту війну проти набридливої преси. Так минулого року актор зміг відсудити кругленьку суму у видання, яке прослуховувало його телефон. Тоді отримані гроші Грант пожертвував організації, що допомагає жертвам переслідування преси.

Тим часом Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після заяви про складання обов'язків члена королівської родини. У Канаді дружина принца Гаррі відвідала благодійний центр для жінок.