Нинішні і колишні співробітники Victoria's Secret заявили, що стали жертвами домагань / glas.ru

Колишнього директора по маркетингу компанії L Brands, що володіє брендом жіночої білизни Victoria's Secret, Еда Разека звинуватили в сексуальних домаганнях і залякуванні моделей.

Читайте такожВперше масштабні шоу "янголів" Victoria's Secret знаходиться під загрозою зривуПро це пише The New York Times.

Разека звинуватили 30 нинішніх і колишніх співробітників Victoria's Secret, включаючи моделей. За даними видання, під керівництвом Разека в компанії процвітала «культура жінконенависництва, залякування і харасменту».

Відео дня

За словами співробітників, поведінка Разека щодо жінок була недоречною, він також відпускав коментарі, які принижували.

Модель Аліса Міллер, яка раніше співпрацювала з брендом, заявила, що Разек неодноразово говорив: «Я можу зробити тебе або зламати тебе».

Сам Разек відкидає всі звинувачення. За його словами, повідомлення «категорично не відповідають дійсності, неправильно витлумачені чи вирвані з контексту».

Відомо, що Разек пішов у відставку в серпні 2019 року, після своїх висловлювань про найм моделей. Він сказав, що не вважає за потрібне включати в кастинг шоу різноманітних моделей, у тому числі з іншим типом фігури та трансгендерів. Пізніше він перепросив за це.

Раніше УНІАН повідомляв, що традиційних показів з «ангелами» Victoria's Secret більше не буде.