Джастін Бібер разом із Селеною Гомес були разом 7 років / Фото: GLOBAL LOOK PRESS

Відомий канадійський співак Джастін Бібер розказав про своє розставання з Селеною Гомес.

Читайте такожЦе було жахливо, мене нудило: Біллі Айліш розповіла про виступ на "Оскарі"

У нещодавньому інтерв'ю Зейну Лоу для Apple Music виконавець чи не вперше порушив мовчанку і заявив, що йому було дуже погано через розставання з Селеною, з якою вони були разом впродовж 7 років, передає ТСН

Відео дня

"Мені просто було боляче через мої попередні стосунки. Я відчував небажання вибачити мене. Ми були дуже ображені одне на одного, і мене це мучило. Я просто божеволів, був абсолютно безрозсудним", - зізнався артист.

Також Бібер відзначив, що саме Гейлі допомогла йому впоратися з депресією.

"Я завжди відчував повагу і підтримку від неї". 

Однак за його словами, він страждав від невдалого роману з Селеною, коли почав зустрічатися з теперішньою дружиною.

"Я розповів їй про все перед туром, коли ми проводили багато часу разом. Я зізнався, що мені все ще дуже боляче, я все ще намагаюся знайти свій шлях і не готовий давати обіцянок ... Я просто не хотів говорити щось, а потім робити навпаки. Я чинив так в минулому. Тому я просто був чесний з нею. Я просто говорив: "Я зараз не в тому стані, щоб бути вірним". Мені хотілося бути з Гейлі, але тоді я не міг їй повністю віддатися", - зауважив Джастін. 

Як повідомляв УНІАН, Джастін Бібер випустив свій п'ятий студійний альбом «Changes». Всього до нього увійшло сімнадцять треків, в тому числі представлені раніше сингли «Yummy» і «Intentions».