Відразу ж після церковної служби Кейт Міддлтон відвідала прийом у Букінгемському палаці в честь 25-річчя організації Place2Be, патроном якої є Кетрін.

Відео дня

Герцогиня приїхала на захід в знайомій сукні від Jenny Packham, в якій ми бачили її на прийомі під час туру по Індії. Тоді герцогиня приїхала в цьому вбранні на урочисту вечерю, організовану спеціально з нагоди їх з принцом Вільямом приїзду. Захід пройшов у готелі Taj Mahal Palace & Tower.

Кейт Міддлтон і принц Вільям в Індії в квітні 2016 року / фото Legion-media

А вчора герцогиня Кетрін одягла цю ж сукню без накидки на прийомі. Вечірній аутфіт герцогиня доповнила туфлями зі стразами від Jimmy Choo і сережками від Erdem з перлинами, а також клатчем, підібраним в тон сукні, теж від Jenny Packham.

Зачіска у герцогині Кетрін була об'ємною, волосся були красиво укладене хвилями. На заході вона виступила перед присутніми гостями.

Прийом з нагоди 25-річчя благодійної організації Place2Be став першим сольним заходом, який герцогиня провела в Букінгемському палаці. Ну що ж, британські ЗМІ вже сміливо називають Кейт Міддлтон і принца Вільяма майбутніми королем і королевою Великобританії. Герцогиня Кетрін є покровителем цієї організації з 2013 року. Place2Be створена в 1994 році. Організація надає емоційну підтримку дітям з проблемами психічного здоров'я в самому ранньому віці. За останні 25 років Place2Be надала безпосередню підтримку понад 250 000 дітей і їх сім'ям, які в даний час навчаються в 639 школах по всій Великобританії. До речі, в організації зазначають, що у Великобританії у кожному класі в середньому у трьох дітей діагностують проблеми психічного здоров'я. Благодійна організація також зазначає, що половина всіх проблем з психічним здоров'ям встановлюється у віці 14 років.

Читайте такожГерцогиня Кембриджська відвідала службу у Вестмінстерському абатстві у старому пальті (фото, відео)

Під час гала-вечері 9 березня в стінах Букінгемського палацу зібралося чимало "вихованців" Place2Be. Більш того, за музичний супровід вечора відповідали діти з трьох шкіл: New North Academy в Іслінгтоні, Salusbury School на північно-заході Лондона і Cranbrook School. Учні разом з Королівською філармонією написали оригінальну пісню про самооцінку, творчість та їх благополуччя. Герцогиня Кембриджська була приголомшена цим. Вона сказала: “Ви написали це спеціально для сьогоднішнього вечора? Величезне спасибі. Яке задоволення для мене".

Пізніше під час своєї промови, Міддлтон привітала двох школярів з днем народження. І пожартувала, що в цей вечір саме вона заспіває їм — Кетрін заспівала традиційне "З днем народження тебе".

Потім вона розповіла, що пісня "Happy Birthday" була "однією з улюблених пісень принца Луї". А потім з гумором додала, що її молодший син "був захований в ліжку", а не на заході.

Також під час своєї промови дружина принца Вільяма підкреслила: “Ви навчили мене, що навіть найпростіші речі мають колосальний вплив на дітей. Наприклад, якісний час, що проводиться з ними. Час, який батьки і вчителі витрачають на те, щоб просто вислухати дитину. Саме довірчі відносини справляють найбільш глибокий вплив на емоційне і психічне благополуччя дитини".

Вдень, нагадаємо, Кембриджі разом з іншими членами британської королівської сім'ї зібралися на службу до Дня співдружності націй у Вестмінстерському абатстві. Там же були присутні і Герцог і герцогиня Сассекські, які приїхали туди на прохання королеви Єлизавети II.