Принц Гаррі, Меган Маркл і їх син Арчі / фото REUTERS

Цього літа герцог і герцогиня Сассекські планують провести канікули в резиденції монархині в Шотландії.

Минулого літа Меган і Гаррі відхилили запрошення королеви Єлизавети II приїхати до замку Балморал на літній відпочинок через те, що їхньому синові Арчі було всього кілька місяців. Б

Цього літа хлопчикові буде вже більше як рік і Сассекси загалом можуть вирушити з ним в таку подорож. Як повідомляє ТСН з посиланням на The Sunday Times, Меган Маркл і принц Гаррі прийняли запрошення влітку разом з сином Арчі повернутися до Великої Британії, щоб відвідати королеву Єлизавету II під час щорічної поїздки королівської сім'ї до Шотландії.

Відео дня

Читайте також"Завжди можеш повернутися": Єлизавета II провела особисту розмову з принцом Гаррі

В Балморалі Арчі зможе провести час не тільки з прабабусею-монархинею, але і з дідом, принцом Чарльзом і його дружиною Каміллою, повідомляє The Time. Але чи зможе він побачитися з кузенами - принцом Джорджем, принцом Луї і принцесою Шарлоттою, поки невідомо. До того ж, остання зустріч герцогів Сассекських з герцогами Кембриджськими була не надто теплою – після "Мегситу" Кейт Міддлтон і принц Вільям поводилися з родичами вельми прохолодно.

У той же час, шотландські канікули для герцогів Кембриджських з дітьми – усталена добра традиція, але дати їх візиту в Балморал поки невідомі.

Крім того, Арчі зможе з'явитися разом з батьками під час параду Trooping the Colour, який запланований на 13 червня і приурочений до офіційного святкування дня народження королеви Єлизавети II. Для монархині це буде довгоочікувана зустріч з коханим правнуком після декількох місяців в розлуці, адже Меган і принц Гаррі вирішили повернутися до Великобританії в березні без сина, якого залишили в Канаді.

Візит ознаменує першу в історії подорож Меган і Арчі у замку Балморал. Однак не буде першою подорожжю для Арчі, адже у вересні 2019 малюк вже подорожував разом з батьками Південною Африкою.

Нагадаємо, від 1 квітня Меган і Гаррі починають нове життя в Канаді і відступають від своїх королівських обов'язків. Однак, попри те що жити подружжя буде далеко від Букінгемського палацу, вони все одно залишаються улюбленими членами британської королівської сім'ї.

Нещодавно герцогиня Сассекська і принц Гаррі побували в Британії і відвідали службу у Вестмінстерському абатстві, куди прибули на прохання королеви Єлизавети II.

Також повідомляється, що Гаррі і Меган влітку планують провести канікули в Каліфорнії і вже шукають будинок, де будуть жити під час відпустки.