Ілюстрація / REUTERS

Американський режисер Вуді Аллен вперше розповів про стосунки з названою донькою Сун-І Превін, яка стала його дружиною.

Як повідомляє видання Associated Press, днями світ побачили 400-сторінкові мемуари кінорежисера під назвою Apropos of Nothing ("Ніщо").

За словами видавця, книга являє собою відвертий і всебічний особистий звіт Вуді Аллена про його життя, починаючи з дитинства і до сьогодення. 

Відео дня

Зокрема у мемуарах режисер вперше розповів про скандальні стосунки з падчеркою Сун-І Превін, яка молодша за нього на 34 роки. Як відомо, роман пари почався, коли Аллен ще жив з її матір'ю, відомою акторкою Мією Ферроу.

Читайте такожВідома актриса пригадала, як Вайнштейн змушував її "трясти грудьми та дупою" (фото)

"Ми гуляли, розмовляли, раділи одне одному і, звісно ж, спали разом", - зізнався режисер. 

Коли правда відкрилася, вона спровокувала великий скандал. Однак за його словами, він в будь-якому разі вступив би у стосунки з Сун-І, навіть якщо б знав, яким негативом для нього це обернеться.

"На самому початку стосунків, коли нами заволоділа пристрасть, ми не могли відірватися одне від одного", - зізнався Аллен, однак зазначив, що тривалий час не був впевнений, що між ним в Сун-І все серйозно.

Як зауважив Вуді у мемуарах, він лише з роками зрозумів, що зустрів своє справжнє кохання. 

"Неймовірна молода жінка; дуже розумна, в ній багато прихованого потенціалу", - описав свою дружину режисер, з якою у шлюбі вже впродовж 23 років і виховує двох всиновлених дітей. 

Як повідомляв раніше УНІАН, американське видавництво Hachette відмовилось друкувати мемуари Вуді Аллена й повернуло всі права на рукопис на знак солідарності з родичами митця.