Українська каратиста та чемпіонка Європи Анжеліка Терлюга розповіла про своє дитинство і чим би займалася, якби не обрала спорт.

Своїми спогадами спортсменка поділилася в інтерв’ю для спільного спецпроекту з Національним олімпійським комітетом України.

Читайте такожПерша в історії України каратистка пробилася на Олімпійські ігри«У дитинстві я була дуже активною і полюбляла грати хлопчачими іграшками. Ми з друзями навіть влаштовували різні бої, тож батьки вирішили відвести мене на карате. Мені одразу сподобалося. До того я пробувала займатися гімнастикою, танцями, але все це було не моє. Згодом я почала багато тренуватися, їздити на змагання і перемагати. Вже тоді карате мене захопило, але я не думала, що присвячу цій справі своє життя», – зазначила Анжеліка Терлюга.

Відео дня

За її словами, якби не карате, то вона займалася б акторською майстерністю.

«Я була відкритою на сцені й у шкільних виставах часто отримувала головні ролі, що мені дуже подобалось. Якийсь період я навіть відвідувала спеціальні курси, але кинула через брак часу», – зізналася дівчина.

Як додала Анжеліка, сьогодні вона пишається своїми результатами, адже й думати не могла, що її ім’я буде на одному рівні з найкращими українськими спортсменами.