Весілля зіркової пари відкладається / harpersbazaar

Довгоочікуване весілля акторки та співачки Дженніфер Лопес з бейсболістом Алексом Родрігесом відкладається через пандемію коронавірусу.

Читайте такожЗМІ дізналися, коли Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес одружатьсяЯк передає ТСН, зірка зізналася, що не знає, коли вони з Алексом стануть чоловіком і дружиною.

Гучне весілля пари мало відбутись влітку 2020-го, однак, на жаль, через правила дотримання карантину пара вимушена його перенести.

Відео дня

«Це може статися в будь-який день. Я дійсно не уявляю, що станеться стосовно дат. Ми тримаємося, як і весь інший світ. Нам доведеться почекати і через кілька місяців подивитися, що з цим робити», – поділилася Лопес.

Також зірка розповіла, що під час самоізоляції перетворилася на вчительку, оскільки щодня допомагає робити уроки своїм 12-річним двійнятам Максу і Еммі, які  вчаться дистанційно.

«Якщо бути чесною, я деколи взагалі не знаю, як зробити те чи інше завдання. Діти вивчають вже якусь абсолютно нову математику. У половині випадків доводиться шукати пояснення слова в словнику! Це, звичайно, той ще досвід», – зізналася зірка.

Раніше УНІАН повідомляв, що Дженніфер Лопес з нареченим отримали персональний доступ у спортклуб на час карантину.