Фото, за яке Сєдокову розкритикували vs Сьогоднішній знімок / instagram.com/annasedokova

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра", співачка Анна Сєдокова відповіла на критику на її адресу через недавнє фото в Instagram. Нагадаємо, тоді артистка з'явилася в кадрі в білизні зі своїм бойфрендом.

Анну "рознесли" тоді в коментарях, дорікнувши у вульгарності. Сьогодні Сєдокова вирішила відповісти хейтерам.

Читайте також"Секс!": Кім Кардашьян знялася на пляжі у спідній білизні (фото)

Відео дня

"Кожного разу, коли хтось в коментах пише: "На вас же діти дивляться", мені хочеться запитати: "А що ваші діти роблять в Instagram?". Чому ви всунули своїй дитині телефон в руки замість того, щоб з нею грати, розвивати її. Вона заходить на сторінку до чужої йому дівчини та шукає щастя там? Не потрібно перекладати виховання своїх дітей на мої плечі. Ваші діти повинні брати приклад зі своїх батьків, а якщо мама сидить цілодобово і строчить коменти в інсті, то це не мої проблеми. Це, вибачте, ваші", - написала екс-"віагра".

При цьому до посту співачка додала постільне фото, на якому знову позує зі своїм бойфрендом Янісом Тіммою. На знімку видно його труси, Анна ж позує в сірій футболці.

Раніше популярна українська співачка Настя Каменських показала новий карантинний "лук". Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото, на якому постала в міні-сукні.