Леді Гага шокувала зовнішнім виглядом / instagram.com/ladygaga

Американська співачка Леді Гага шокувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Вона поділилася фотографією, на якій постала з невдалим макіяжем,який знатно візуально додав їй зайвих років.

Зірка позувала з червоними трояндами, але навіть розкішні квіти не відволікли увагу від її обличчя. Візажисти нанесли на обличчя Гаги товстий шар тонального крему, а також зробили подвійні чорні стрілки. Густі коричневі брови вони зафарбували їй білим кольором. А завершує її невдалий макіяж червона помада.

"Який жах", "Тебе не впізнати", "Що сталося з твоїм обличчям?", "Епатаж перейшов вже всі межі", "Огидний макіяж. Майстрам треба руки повідривати", "Фу, бридко дивитися", - пишуть коментатори під фото.

Відео дня
Леді Гага шокувала зовнішнім виглядом / колаж з фото

Нагадаємо, раніше Леді Гага дала концерт в Лас-Вегасі, під час якого згадала про повномасштабну війну в Україні, яку 24 лютого розв'язала Росія.

Прямо зі сцени співачка заявила, що росіянам слід було заарештувати її ще тоді, коли вона виступала в їхній країні. Але, за її словами, вони цього не зробили, бо "як були тупими, так і залишилися".

Вас також можуть зацікавити новини: