Коняхіна стверджує, що Ротару могла перебрати з алкоголем, але тільки в колі близьких / фото УНІАН, Олександр Прилепа

Колишня концертний директор народної артистки України Софії Ротару Ольга Коняхіна, яка раніше відсиділа у в'язниці за розтрату її коштів, поділилася одкровеннями про колишню зіркову подругу.

В ефірі російського "НТВ" Коняхіна розповіла, що Ротару вживала алкоголь виключно в сімейному колі. За її словами, будучи нетверезою, артистка ставала занадто відвертою.

Вона також заявила, що Ротару хоч і мала багатий стіл, але не була привітною господинею.

Відео дня

"Агресія була, так. І ось те, що її син Руслан написав, що, мовляв, мама важче келиха вина нічого в руках не тримала - ну, повна маячня. І коньяк, і віскі, і горілка - все пилося. Все пилося, так, абсолютно. І причому так, що навіть я не витримувала конкуренції", - заявила Коняхіна.

Найскладнішим у своїй роботі з Ротару вона назвала понаднормову зайнятість. 

"Мало того що я влаштовувала там все, о шостій ранку мені треба було йти з Софією Михайлівною на море, тому що вона о шостій вже прокинулася. Телефонний дзвінок, я не хочу йти на море, але я повинна йти на море з нею", - скаржиться вона.

"Всі сидять за столом - шашлик, вино, все класно, весело, здорово. Софія Михайлівна хоче додому. Ми піднімаємося до неї наверх, і там години півтори-дві сидимо, розмовляємо за життя. Я в ногах, власне кажучи, і піти не можу. Таке відчуття, що вона спеціально тримає біля Себе, щоб не пішла я туди відпочивати і веселитися. Там було дуже ревно - сидіти вдома, сидіти тут, сидіти при мені", - додала колишня подруга Ротару.

Раніше повідомлялося, що Коняхіна за спиною Ротару домовлялася про її виступи, а передоплату забирала собі в кишеню. У підсумку співачка не дорахувалася семи мільйонів рублів. Тоді Коняхіну засудили до шести років позбавлення волі. Але відсиділа вона всього три роки. Її випустили раніше за хорошу поведінку. За словами екс-директорки, у в'язниці її не ображали.

Вас також можуть зацікавити новини: