При цьому Векслер визнав, що його мати все одно не "прогнулася" / скріншот

Відомий російський актор Сергій Векслер, який народився у Вінниці та провів усе своє дитинство в Україні, розповів про скандали з матір'ю. До повномасштабної війни, яку проти нашої країни розв'язала РФ, вона продовжувала мешкати в українському місті. Однак незадовго до 24 лютого 2022 року Векслер забрав матір до РФ.

Актор визнав, що у його матері не було вибору. Жінка залишилася одна, а тому Векслер просто змусив її переїхати до РФ. При цьому артист згадав, що у минулому він навіть погрожував матері. Вони сперечалися про війну і події на Донбасі, а тому зараз Векслер намагається не піднімати такі теми.

"У нас це закрита тема. Ми це майже не обговорюємо. На щастя, родинні почуття все одно дозволяють нам знаходити спільну мову. Бували у нас і раніше конфлікти на цю тему. Я пам'ятаю, що ще років п'ять тому сказав: "Отримаєте усі, і ви, і ваші американці". Був великий скандал, у маминій київській квартирі. Якраз з приводу Донбасу ми сварилися", - видав актор в інтерв'ю пропагандисту Борису Корчевникову.

Відео дня

При цьому Векслер визнав, що його мати все одно не "прогнулася". Жінка, як виявилося, все одно дивиться українські новини, шукає їх в інтернеті. Тому актор намагається її переконувати, проте похвалитися успіхами у "промиванні мізків" путініст не може.

Що Векслер говорить про війну

Актор, який знімався в "Антикіллері", серіалі "Тайга. Курс на виживання" та багатьох інших кінострічках, відкрито підтримує путінський режим. Він не засудив повномасштабну війну і називає РФ своєю батьківщиною.

При цьому Векслер підтримує окупантів. Він регулярно їздить у лікарні та військкомати, де хвалить російських військових і захоплюється тим, що вони відправляються на фронт вбивати українців.

Вас також можуть зацікавити новини: