Влад Никитюк / instagram.com/niki_vlad

Український актор Влад Никитюк висловився про скандал з телеканалом СТБ після того, як вони замінили російського актора на діпфейк. 

В інтерв'ю УНІАН він сказав, що поки триває повномасштабна війна, подібних речей не може бути взагалі.

"Декілька місяців тому я жартував, що можливо хтось, не дай Бог, додумається "чорний квадрат" наліпити на рашистів, які беруть участь в серіалі. Так вони додумались зробити діпфейк. СТБ - можливо все. Я думаю, що поки триває повномасштабна війна подібних речей апріорі бути не може. А ті хто це роблять, мають нести покарання, як зрадники", - сказав актор.

Відео дня

Він додав, що проблема у грошах. За його словами, продюсери вклались у проект і хочуть заробити на ньому. Проте, продовжив Нікітюк, це має бути не такою ціною.

СТБ замінив російського актора на діпфейк

Телеканал незабаром випустить в ефір серіал "Останній лист коханого", в якому знявся росіянин Прохор Дубравін. Оскільки він підтримав війну в Україні, СТБ вирішив замінити його на діпфейк. Замість Дубравіна глядачі побачать іншого артиста.

Сам актор познущався з українців, які замінили його обличчя: "Ну, що сказати... Дуже шкода, що домовилися з обличчям Дмитра Саранскова, а не з обличчям Бреда Пітта".

Пізніше стало відомо, що в цьому серіалі зіграла ще одна росіянка Ольга Морозова, проте її замінити поки не планують.

Вас також можуть зацікавити новини: