Джон Фелкон володіє найбільшим у світі пенісом / instagram.com/jonahfalcon1970

Американський актор Джона Фелкон володіє найбільшим визнаним у світі пенісом. Його довжина становить аж 34,3 сантиметра. Вперше його ім'я голосно зазвучало після виходу фільму "Private Dicks: Men Exposed", де він знявся оголеним.

З тих пір його популярність тільки росла - як в кар'єрному плані, так і в особистому житті. За словами актора, його статевий орган приваблює багатьох відомих людей, які регулярно пропонують йому секс.

Втім, Джона не відмовляється від одноразових сексуальних зв'язків. На YouTube-каналі This Morning він розповів, що у нього було багато різних партнерів - і чоловіки, і жінки, і звичайні люди і навіть знаменитості.

Відео дня

Читайте також"Залишився без трусиків": Андре Тан поділився подробицями поділу майна з екс-дружиноюВарто відзначити, що раніше Фелкон говорив про те, що такий великий розмір статевого органу заважає йому в особистому житті. Ймовірно, ця незручність зводиться лише до того, що на нього ледь налазять джинси.

Нагадаємо, одного разу в аеропорту з ним трапилася курйозна ситуація. Його запідозрили в тому, що він в трусах намагається пронести на борт літака вогнепальну зброю, хоча насправді там був всього-на-всього його пеніс.

Вас також можуть зацікавити новини: