Пугачова відповіла Михалкову / фото instagram.com/alla_orfey

Після повернення в Росію співачка Алла Пугачова, схоже, вирішила "пройтися" по путіністах, що підтримують агресивну політику президента РФ. Одним з перших під "роздачу" потрапив російський режисер Микита Михалков, який танцює під дудку Кремля.

"Підкусила" Михалкова Примадонна на своїй сторінці в Instagram. І зробила вона це дуже майстерно. Знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram кадри з фільму режисера "Раба кохання", на яких героїня звертається до чоловіків, які переслідують її, зі словами: "Панове, ви — звірі! Ви будете прокляті своєю країною!".

"Прекрасний фільм. Прекрасний режисер. Куди ж зник прекрасний чоловік Микита Сергійович Михалков?" - запитала у підписі до запису Пугачова.

Відео дня
Алла Пугачова майстерно осадила затятого путініста (фото)

Раніше Михалков, що підтримує політику Путіна, заявляв, що Пугачова та її чоловік Галкін не потрібні РФ, що вони перекреслили свої досягнення перед країною. Критикував режисер й інших артистів, які залишили Росію після початку повномасштабної війни проти України.

Нагадаємо, раніше Алла Борисівна відповіла пропагандистові Володимиру Соловйову. "Шкода Володю. Але ж і лопнути можна від злості і хамства", - лаконічно написала Пугачова.

Вас також можуть зацікавити новини: