Алла Пугачова поїхала з Росії / instagram.com

Російська співачка Алла Пугачова вдруге виїхала з країни-агресора. Її разом з дітьми помітили на території московського аеропорту Внуково.

Про це повідомляє російське видання "Вісті" з посиланням на своє джерело.

За попередніми даними, Алла Пугачова разом зі своїми дітьми знову поїхала до Ізраїлю, як вона це зробила на початку повномасштабної війни. Відзначається, що зворотного квитка у неї немає.

Відео дня

Відомо, що в березні 2022 року, після того як Росія напала на Україну, Алла Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми поїхала в Тель-Авів. Шоумен відразу ж засудив злочинний режим Кремля і диктатора Володимира Путіна, а Пугачова мовчки підтримувала свого чоловіка.

Але так тривало до тих пір поки Галкіна не почали цькувати в Росії. Тоді ж росіяни щільно взялися і за саму Примадонну, посилаючи їй звернення з Останкіно

Але в кінці серпня Пугачова таки повернулася на батьківщину, а ось Галкін залишився за кордоном. Тоді зірка розповіла, що її дітям час йти в школу, а сама вона хоче декому набити морду. Ймовірно, вони мала на увазі російських пропагандистів, а саме Володимира Соловйова.

Пізніше Максима Галкіна внесли в список "іноагентів" РФ, і, звичайно, Примадонна заступилася за свого чоловіка. Вона попросила владу РФ також внести її до переліку цих осіб.

Нагадаємо, онуків Пугачової хочуть відправити на "могилізацію".

Вас також можуть зацікавити новини: