Заворотнюк бореться з раком / instagram.com/a_zavorotnyuk

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк спростували повідомлення ЗМІ про препарат "Кейтруда", яким нібито лікують зірку серіалу "Моя прекрасна няня".

Читайте такожУ мережу "злили" документ з діагнозом Анастасії Заворотнюк - в актриси прокоментували

Відповідний пост-спростування з'явився на сторінці "Підтримка Анастасії Заворотнюк" в Instagram. Так, близькі Заворотнюк заявили, що вони не коментують ситуацію з актрисою.

Відео дня

"Ми досі не даємо жодних коментарів і дякуємо всім, хто ставиться до цього з розумінням. Але вважаємо своїм обов'язком звернути вашу увагу на наступну інформацію. Нам стали надходити запитання щодо препарату "Кейтруда" (який, як пишуть, застосовує Анастасія) та його ефективність. Ми хочемо заявити, що не знайомі з цим препаратом і не можемо ні підтвердити, ні спростувати будь-яку інформацію про нього. Будь ласка, будьте обережні!", – йдеться у повідомленні.

Також рідні "прекрасної няні" стверджують, що опублікований напередодні ЗМІ документ з діагнозом Заворотнюк — фейк.

instagram.com/podderzhka_azavorotnyuk

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу в Анастасії Заворотнюк та госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "зникла" із соцмереж.