Анатолій Анатоліч звернувся до Регіни Тодоренко / Колаж

Ведучий програми Ранок з Україною звернувся до одеситки Регіни Тодоренко, яка проживає і працює в Росії. Регіна не висловилася на підтримку своєї Батьківщини навіть після того, як днями обстріляли житлові райони її рідного міста Одеси.

Своє відеозвернення Анатолій Анатоліч виклав на YouTube-каналі"Зе Інтерв'юер". 

"Популярність - це не тільки п'ять тисяч доларів за пост в Instagram. Популярність - це ще й величезна відповідальність. Це відповідальність вести за собою людей і говорити їм правду. Заховати язик за білосніжними вінірами - це боягузтво і зрада. Зрада тих українців, які тебе обожнювали. Мовчання, Регіна, таких як ти людей з українськими паспортами - це страшніше вересків Баскова і Канделаки. Тому що тобі ж вірять, довіряють, за це ж тебе і полюбили. За те що ти "своя", така зрозуміла, така чесна", - сказав Анатолій Анатоліч. 

Телеведучий сказав, що своїм мовчанням опальна Регіна Тодоренко підтримує агресію РФ щодо війни. 

"Це велика відповідальність - мати український паспорт, і велика гордість. Я думаю, що він тобі не потрібен, і тобі потрібно його повернути назад в Україну. Сама ти навряд чи сюди поїдеш, але ти можеш покласти його в нагрудну кишеню одному з окупантів, які пруть на нашу землю", - звернувся Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, Тодоренко спробувала виправдати своє мовчання про війну. 

Вас також можуть зацікавити новини: