Мало хто знає, що Пивоваров починав з металкору та навіть гроуліл / фото instagram.com

Український співак Артем Пивоваров поділився з фанатами архівним відео. У минулому він був рокером та співав не так, як нині. Пивоваров завжди любив музику.

На відео, яке співак розмістив на своїй сторінці в Instagram, він був ще підлітком. Мало хто знає, що Пивоваров починав з металкору та навіть гроуліл. 

"Такого Пивоварова ви ще не чули", - пожартував сам співак.

Нині Пивоваров співає українською, він пише пісні та активно гастролює. Окрім цього, він втілив у життя проект "Твої вірші - мої ноти". Артист випустив альбом, у який увійшли його пісні на вірші українських поетів. Ці треки він записав разом з іншими відомими артистами, такими як Надя Дорофєєва, Олег Скрипка, Настя Каменських, Оля Полякова та інші.

Проте іноді Пивоваров пригадує свою творчість у минулому. Ймовірно, артист сумує за роком та більш динамічними піснями.

Архівне відео з Артемом Пивоваровим

Реакція коментаторів

Не усі фанати очікували на таке відео. У коментарях вони зізнаються, що Пивоваров їх здивував. Втім, знайшлися й такі шанувальники, які зазначили, що вони почали слухати артиста саме у той момент. У коментарях користувачі пишуть:

  • "Як така мила дитина таке співає?"
  • "Ну це сину точно показувати не буду. Він співає ваші пісні і намагається повторити рухи з виступів чи кліпів. Але це вже йому бачити зараз не треба"
  • "А можна таке влаштувати на концертах зараз?"
  • "Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво"
  • "А мені такий Пивоваров подобається".

Нагадаємо, нещодавно Пивоварова висміяли через витівку на концерті.

Вас також можуть зацікавити новини: