Пугачова здивувала мережу / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

Путіністка Надія Бабкіна дала велике інтерв'ю, де розповіла про своє ставлення до Примадонни. Так, Бабкіна заявила, що свою колегу по сцені не засуджує, проте не очікувала, що Алла Пугачова залишить Росію.

"Я її не засуджую, але я не розумію. Адже причину треба в собі шукати. І для мене це несподіванка, якийсь удар під дих. Але я не знаю, що її похитнуло. Може бути, чоловік, може, вона хотіла зберегти сім'ю", - сказала путіністка. 

Бабкіна додала, що вважає Аллу Борисівну геніальною співачкою, і думає, що російська публіка продовжить любити Примадонну навіть після її "жахливого вчинку", але буде відчуття "зради".

"Я завжди кажу, що вона була і залишиться на століття геніальною співачкою. А все інше, ну, може, вода змиє. Народ, який любив і ходив на неї, його зрадили. І він не може цього пробачити. Бо їм в обличчя плюнули. "Ми тебе обожнювали всією душею і серцем, все поголовно. А ти нас залишила наодинці з проблемами замість того, щоб нас підтримати і допомагати". Просто виходити і пісеньки співати - цього замало", - заявила Бабкіна.

Пугачова про війну в Україні

Примадонна з чоловіком і дітьми покинула територію країни-агресора практично відразу після того, як почалася повномасштабна війна. Вона довго мовчала, а ось її чоловік Максим Галкін відкрито говорив про те, що це не "спецоперація", а розв'язана Кремлем війна. Він навіть заявив, що передаватиме частину коштів зі своїх концертів на допомогу українцям, за що в РФ був оголошений "іноагентом".

Після цього Пугачова заявила, що просить і її визнати "іноагентом", тому що у всьому солідарна зі своїм чоловіком.

Нагадаємо, Бабкіна заявила, що Україна - частина Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: