Волочкова "домогла" вирахувати, куди летіли дрони / скриншот

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка мовчить про війну та підтримує путінський режим, поскаржилася на атаку дронів. Учора, 30 травня, у Москві та області росіянам було "гучно" через невідомі безпілотники. 

Волочкова записала відео та заявила, що поряд з її будинком збили дрон. Вона раділа та навіть сказала, що поруч з нею знаходиться військова частина. Згодом в Inform Napalm висловили "сувору подяку" балерині, адже вона стала "коригувальницею". Експерти вирахували, де знаходиться військова частина. Завдяки Волочковій з'ясувалося, де працювали російські системи ППО.

Згодом на це відреагувала зірка українського дубляжу Катерина Сергеєва. Вона зробила пародію на Волочкову. Актриса озвучила "виправдання" балерини українською.

"Друзі, сьогодні (30 травня - УНІАН) на Москву прилетіли дрони. І я обіср*лася не на жарт. Куди саме вони прилетіли - я зняла в своїх ранкових Stories, щоб наступного разу вони летіли точніше. Мені кажуть: "Настю, готуй бомбосховище, бо це тільки початок". А я кажу: "Ні". Бо я вірю, що наша 222-га армія світу нас врятує. Дивно, але моя прибиральниця каже, що нашої армії вже рік як немає. McDonald's  немає, IKEA немає. Що ж, і армії тепер немає?" - пожартувала Сергеєва.

Волочкова "коригує" удари по Москві та області - відео

Пародія на балерину

Дубляжні пародії на зірок - кого висміюють у мережі

На початку квітня інтерв'ю Лорак, у якому вона намагалася виправдатися, отримало "український дубляж". Катерина Сергеєва висміяла співачку, її відео "підірвало" мережу.

Згодом авторка пародії на Лорак висміяла Симоньян. Вона видала текст від імені пропагандистки та пожартувала з її брехні. А нещодавно Сергеєва зробила дубляжну пародії на Лободу та її інтерв'ю блогерці Раміні Есхакзай.

Вас також можуть зацікавити новини: