Раніше Білик різко змінив свою позицію і відправився виступати перед окупантами / скріншоти

Відомий блогер і ведучий Андрій Бєдняков гнівно висловився про співака Романа Білика, вокаліста російської групи "Звірі". Він не став приховувати, що його обурює вчинок артиста.

Бєдняков звернувся до Білика російською мовою і зазначив, що раніше у співака була "здорова" позиція. Однак тепер ведучий не розуміє, що сталося з артистом.

"У тебе ж завжди була "здорова" позиція. Ми ж могли поговорити довго про Маріуполь. Про місто, яке зрівняли з землею ті, для кого ти зі своїм балалаєчником співав пісні. Що з вами роблять? Загадка", - написав Бєдняков в Stories свого Instagram.

Відео дня

Крім цього, блогер жорстко осадив "Звіра". Він зазначив, що нині співакові доведеться жити, усвідомлюючи свій вчинок.

Бідняков жорстко відповів Ромі "звірові" / скріншот

"Так. Так буває... Поки "дівчатка-хлопчики танцюють", ти, Рома, обіср*вся... Живи з цим, рокер", - резюмував Бєдняков.

Що зробив Рома "Звір"

Російський співак, який у дитинстві кілька років жив у Маріуполі, засуджував повномасштабну війну РФ проти України. На сторінці гурту "Звірі" в Instagram можна було знайти антивоєнний допис, проте нещодавно артисти його видалили.

Виявилося, що Білик продався Кремлю. Він відправився на тимчасово окуповану територію України і виступив перед російськими військовими. Мало того, "Звір" дивився на те, як окупанти випустили снаряд.

Вчинок співака вже прокоментував лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк. Він "потролив" музиканта і згадав рядок з його популярної пісні.

Вас також можуть зацікавити новини: