Гросу перефарбувала волосся / фото ua.depositphotos.com

Українська співачка Аліна Гросу несподівано змінила імідж. Дівчина постала в інста-сторіз з темним кольором волосся.

Чи то вона дійсно перефарбувалася в брюнетку, чи то це перука - невідомо. А можливо співачка і зовсім просто використовувала спеціальну маску, яка доступна в Instagram.

"Трошки шок-контенту. Як вам?",- підписала ролик Гросу.

Відео дня

Відзначимо, Аліна часто експериментує з зачісками. Нещодавно зірка зробила собі пишні афрокудрі, а зараз і зовсім кардинально змінила імідж. Можливо, на неї так впливає роман з російським актором Романом Полянським.

Скріншот Instagram

Читайте такожСкандальна Інстасамка полетіла на Мальдіви і показала зроблену попуНагадаємо, раніше Аліна Гросу розповіла, що носить з собою в сумочці.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Гросу - українська співачка, що працює в стилях: танцювальна музика і поп-рок. Працює на професійній сцені з 4 років, з 1999 року.

Вперше на Аліну звернула увагу її хрещена, українська зірка естради і композитор Ірина Білик. Вона подарувала їй пісню "Рушничок", а надалі написала ще кілька пісень: "Свобода", "Бджілка", "Маленька любов".

Зараз Гросу випускає ліричні пісні і знімає на них кліпи. Відзначимо, у багатьох кліпах брав участь і її коханий Роман Полянський.

Вас також можуть зацікавити новини: